En smart sofa – ’ngurra’

Efter vores succes med ’nuwi’-sofaen, hvor de rene men rå linjer inspireret af elementerne fra den australske vildmark, valgte vi at fortsætte i samme tema til vores næste opgave. Til vores næste opgave, skulle vi udforme en praktisk, men samtidig stilren sovesofa, som kan benyttes af brugere, som ikke blot går efter komfort, men også et stilrent design, som kan pryde rummet.

Ud fra nuwi fortsatte vi inspirationen med det råt og stilrene miljø. Denne gang har vi taget navnet ’ngurra’ til os, som betyder lejr på de indfødtes sprog. Vores forståelse for dette er, at sovesofaen ikke blot skal være et møbel til at sove på og slappe af, men skal også indgå som en sikker tryghedszone, hvor brugeren rigtigt kan føle sig hjemme.

Et stort antal sovesofaer har det problem, at de let bliver for store og besværlige at håndtere og designet vil derfor tit halte gevaldigt.

Som altid med vores produkter har vi valgt ikke at gå på kompromis med noget ved udformningen af sovesofaen og vi har derfor benyttet os af en række alternative elementer for, at gøre sovesofaen så stilren og komfortabel som mulig så det endeligt produkt kan leve op til vores og brugernes høje krav.

Vores sovesofa består et to primære elementer, hvor det ene er selve sofadelen, som fremstår stilrent og i sig selv er komfortabel med god siddeplads. Det andet modul er slå-ud modulet, som på under 10 sekunder kan forvandle den komfortable sofa til en gennemført og ideel seng.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
Website