Farverne for 2014

Farvetema har altid været en af de vigtigste trends at følge med i inden for design og indretning. I de seneste par år har vi set en del alternative farver dukke op og få en genoplivning fra 60erne og 70erne, hvor en del lyse farver dukkede op blandet med mere mørke nuancer.

Der er mange bud på hvad der bliver årets farver i år 2014. Det meste tyder på, at vi igen vil se en strømning af de alternative og knap så brugte farver, som igen bliver krydret med en stemning af mørk nuance for, at skabe en stabilitet og hyggestemning inden for farvepaletten.

Det mest gennemtrængende farveskema vi vil komme til, at se og der i høj grad vil blive benyttet af i år 2014 vil være inden for de blå nuancer. Her vil især lilla få et gennembrud.

I løbet af år 2013 så vi de grønlige nuancer med smaragd blandt de mange forskellige nuancer få et gennembrud. Farvetemaet med grønt var friskt, men stadigvæk seriøst og led tankerne hen på en ny tid med forøget energi og håb efter finanskrisen.

Med de blå nuancer og lilla er vi nu endeligt komme ud af de dårlige tider og kan i stedet begynde at se fremadrettet og igen få liv i inspirationen. Lilla fremstår for øjet som en behagelig farve, som dog er med til, at skabe liv i kreativiteten hos slutbrugeren. Med denne farve vil 2014 helt klart være et år, hvor vi ser mange kreatører udfolde sig, hvilket i den grad er noget vi ser frem til.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
Website