Hvad vi gør

Hos Formarkitekterne har vi én samlet stærk passion om at skabe bæredygtigt og moderne design, som er innovativt og skaber det bedste slutprodukt for brugerne.

Hos Formarkitekterne blev vi samlet under denne fælles forståelse og passion. I gruppen har vi en vision om, at kunne skabe noget af det mest nyskabende og moderne design man kan finde på markedet og være med på de nyeste strømningen inden for møbel –og indretningsdesign.

Vi valgte at kalde os selv for arkitekter, i det vi mener, at den vej vi tager vores designs ikke blot kan kaldes for ’design’ mere, men i stedet er på lige fod med arkitektoniske mesterværker man ser inden for fx byggebranchen.

Vi har i gruppen forskellige kompetencer, som samlet er med til, at kunne skabe innovativt, kreativt og bæredygtig møbeldesign, som er følger de nyeste trends og samtidig er nyskabende og er med til, at skabe grundstenene inden for de næstkommende trends inden for branchen.

Hos Formarkitekterne designer vi og laver møbler til de næste generationer inden for designbranchen. Vores møbler bliver lavet ud fra et arkitektonisk synspunkt, hvor man ser rene nyskabende linjer blive forenet i én sammen med bæredygtighed.

Vi laver møbler, som er tilegnet en bred skare af brugere lige fra den almindelige gennemsnitlige børnefamilie, til high-end brugerne, som ønsker det allernyeste inden for innovation og design.

Når vi udarbejder vores produkter, gør vi det ud fra målsætninger tilrettet målgruppen af slutproduktet. Som det bliver set hos et utal af de bedste arkitekter verden over, så går vi ikke på kompromis med vores målsætninger og leverer ikke et færdigt produkt før vi selv hos Formarkitekterne er tilfredse med produktet og har formået, at få alle vores målsætninger opfyldt inden for produktets rammer.

Hos Formarkitekterne anser vi vores design og produkter som et endeligt slutprodukt, som skal kunne tilfredsstille slutbrugerne over en lang årrække.

Med dette for øje, er det vigtigt, at vores produkter overholder alle vores høje krav og målsætninger, så vi har mulighed for, at kunne skabe det bedst mulige produkt og samtidig placere os på markedet blandt de bedste inden for branchen.