Kontakt os

Hos Formarkitekterne bestræber vi os på, at kunne levere de bedste produkter med det nyeste inden for design og bæredygtighed. Ønsker du at samarbejde med Formarkitekterne eller har du spørgsmål angående vores produkter og services? Så kontakt en af vores dygtige arkitekter på e-mail eller telefon og vi vil bestræbe os på, at besvarede din henvendelse hurtigst muligt.

Du har også mulighed for, at besøge os på vores kontor på Gothersgade i København inden for vores åbningstider. Ved at besøge vores kontor vil du samtidig kunne få et indblik i hvordan vi arbejder og få et indblik i vores seneste designs og udvikling, samt få inspiration og vejledning til at specifikt produkt du ønsker at bestille hos os.

Hvis du ønsker et specifikt produkt og vil have yderligere rådgivning, er du velkommen til, at kontakte en af vores arkitekter eller sende en henvendelse til vores kontor, hvorefter vi vil forsøge at hjælpe dig med den bedste rådgivning til at kommende produkt hos os.

Du kan se hvor og hvordan du kan henvende dig til Formarkitekterne herunder. Generelle henvendelser bedes rettes til kontorets primære e-mail på kontor@formarkitekter.nu:

Kontor:
Gothersgade 65, 1. tv
1123, København K

Kontorets åbningstider:
Mandag: 9-16
Tirsdag: 9-16
Onsdag: 9-16
Torsdag: 9-16
Fredag: 9-13
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Telefon: 35954440
Email: kontor@formarkitekter.nu

Anita Petersen
Design og innovation
Email: anita@formarkitekter.nu
Telefon: 35954441

Marlene Støvring
Design og innovation
Email: marlene@formarkitekter.nu
Telefon: 35954442

Jakob Høj
Bæredygtighed og design
Email: jakob@formarkitekter.nu
Telefon: 35954443

Michelle Hansen
Persuativt design
Email: michelle@formarkitekter.nu
Telefon: 35954443