Om os

Formarkitekterne er en dynamisk gruppe bestående af 4 uddannede passionerede designere, som under et fælles samlet formål har dannet sig under én samlet gruppe.

Hos Formarkitekterne er der personligheder fra forskellige baggrunde og med forskellige kompetencer. Denne varians er med til at forstærke dynamikken i gruppen og er med til, at skabe det bedste design og slutprodukt.

Herunder kan du læse om de forskellige medlemmer af Formarkitekterne og se hvilke kompetencer de enkelte har:

Anita Petersen, 27
Anita er har en baggrund fra Kunstakademiets Kunstskole i København, hvor hun bestod linjen for Møbel –og Rumdesign i 2010. Anita er gruppens kreative hovedkreatør, hvor hun bruger sin baggrund og erfaring til at skabe stilistisk og minimal design, som er tilrettet tidens allernyeste trends. Anitas hovedkompetence er hendes omfattende viden om hvad tidens mode er, samt benytte denne viden til, at se fremad og forudse hvilken retning moden tager, hvilket gør, at Formarkitekterne altid er et skridt foran.

Marlene Støvring, 28
Marlene kommer som Anita fra Kunstakademiets Kunstskole i København, hvor hun ligeledes bestod linjen for Møbel –og Rumdesign i 2010. Marlene tog efter uddannelsen til Berlin, hvor hun arbejdede hos et højtstående designfirma, som leverede til hele verden. Marlenes har et skarpt øje for dynamik inden for indretning og bestræber sig altid på, at produkterne hos Formarkitekterne opnår det absolut perfekte slutprodukt for brugerne.

Jakob Høj, 30
Jakob kommer fra Arkitektur og Design-skolen tilknyttet Aalborg Universitet, hvorfra han blev færdiguddannet i 2008. Jakob har siden arbejdet for et højtstående firma i Kolding, hvor han har brugt sine kompetencer inden for bæredygtighed til, at forme møbler til danskerne og europæernes hjem. Jakobs speciale er bæredygtighed samt holdbarhed, hvor det især drejer sig om, at skabe vedvarende løsninger til slutbrugerne af produkterne.

Michelle Hansen, 26
Michelle kommer fra designskolen i Kolding, hvor hun blev uddannet i sommeren 2013. Michelle har specialiseret sig inden for farve –og mønsterdesign, hvor hun ud fra persuasivt design er med til, at finde nyskabende farvevalg, som passer ind i tidens trends. Michelle har især et øje til innovativt persuativt designvalg, som er nyskabende og er med til, at gøre produktet individuelle og spændende for slutbrugerne.