Sådan designede vi ’nuwi’

Nuwi er det seneste sofa inden for en række designs udført af Formarkitekterne. Med Nuwi ønskede vi, at være innovative og skabe et produkt, som benytter sig af klare linjer fra naturens omgivelser.

Nuwi er inspireret af den rå, men samtidig fabelagtige australske natur. Nuwi stammer fra de indfødtes sprog i Australien og betyder ’kano’. Dette stemmer overens med sofaens design og funktionalitet, hvor vi har lavet et design, som tager de bedste æstetiske elementer fra den rå outback, hvor vandkilder er essentielt i overlevelsen og redskaberne som en kano er med til, at skabe tryghed og sikkerhed.

Vi fik vores inspiration til Nuwi efter den barske australske natur blandet med fejringen af det verdenskendte operahus i Sydney designet af den danske arkitekt Jørn Utzon.

Sofaen tager brug af de rå elementer fra naturen, hvor der især blev gået op i komforten fra det bløde læder sofaen benytter sig af.

At få sofaen til at fremstå stilet med elementer blandet fra den rå natur med ødemarken og vand og samtidig have det praktiske element ud fra komfort var en stod udfordring, som vores hold dog klarede til excellence.

Med nuwi har vi skabt et produkt, som kan tage brugeren med tilbage til naturen fra komforten i stuen. Vi har skabt et produkt, som fremstår stilrent og samtidig komfortabel, som skaber den bedste brugeroplevelse inden for æstetik og komfort. Nuwi fremstår ikke blot som en møbel i brugerens stue, men som en oplevelse for alle som benytter sig af møblet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
Website