Sådan får vi mere energi til arbejdet

I foråret beskrev vi, hvordan vi her på kontoret havde besluttet, at vi ville ændre vores dagligdag for at skabe mere energi til arbejdet. Vi udskiftede vores frokost ordning med sundere alternativer og forsøgte at undgå usund mad i arbejdstiden. Hold da op en forandring det har gjort!

Vi kan tydeligt mærke, hvordan vi bare er meget mere energiske og har overskud både mens vi er på arbejde og i vores fritid. I starten skulle vi lige vænne os til det nye mad, men heldigvis er det så lækkert, at vi i dag slet ikke kan undvære det!

Som en del af ændringen valgte vi at kontakte Svensk kosttilskud, der hjalp os med et ekstra boost. Dette samarbejde har hen over sommeren udviklet sig, så både de og vi får rigtig meget ud af det.
Ligesom vi erfarede, at vi trængte til ny energi, så blev de også nysgerrige på vores arbejde og hvad vi kunne tilføre deres arbejdsplads.

Derfor kontaktede de os i sensommeren med henblik på, at vi skulle indrette deres arbejdsplads med møbler, der både fungerer godt i hverdagen, men som samtidig giver rummet en finish, så det også bliver kønt at kigge på.
Mange kontormiljøer er præget af, at det skal være praktisk og man ”kun” skal bruge det som arbejdsplads, men tænk på, hvor mange timer du faktisk bruger på din arbejdsplads hver uge!
Hjemme bruger man meget energi på, at det hele skal være pænt og brugbart, hvorfor ikke også det på sin arbejdsplads? Vi glæder os i hvert fald meget over samarbejdet med Svensk kosttilskud.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
Website