Vores tv-møbel ’uno’

Hos Formarkitekterne har vi udviklet et nyt innovativt tv-møbel, hvor vi forsøger, at skabe en dynamik mellem tv’et og møblet, som passer ind i det nyeste inden for design.

Et tv-møbel er ikke blot længere et solidt og kedeligt objekt, hvor tv’et bliver placeret på.

Med teknologiens udvikling er fjernsyn ikke blot blevet pænere, men er blevet til deciderede kunstværker, som ikke skal gemmes væk, men i stedet beundres som en fast del af hjemmet.

Med den teknologiske udvikling følger også en del ekstra elementer, som skal tilsluttes fjernsynet. For de fleste husstande gælder dette fx at man har flere afspillere, spillekonsoller og andre underholdningsenheder, som alle skal integreres i fjernsynet.

Vi valgte at skabe et tv-møbel, som fremstår flot og stilrent og som samtidig kan integrere alle disse elementer let og bekvemt med fjernsynet.

For at passe til temaet kom vi frem til navnet ’Uno’, som skal repræsentere møblets funktioner som én samlet enhed, hvor det hele bliver integreret i en samlet løsning simpelt og let uden at skabe forvirring.

’Uno’ består af et tv-element i et stilrent design, hvor der er plads til alle ekstra funktioner, som skal tilknyttes fjernsynet, som via det indbyggede modulære skabssystem kan skjules og vises alt efter ønske.

Møblet har indbygget kabelbakke og skjulere, samt enhedsforbindere til fjernsynet, som gør det nemt, at skjule kabler og skabe en simpel løsning, hvor møblet ikke fremstår som en klodset sidemand til fjernsynet, men i stedet tilbyder med ekstra funktioner og funktionalitet i et stilrent og lettilgængeligt design.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
Website